top of page

OM FRIDA EKBERG

Vad roligt att du hittat hit - jag hoppas att det är eftersom du tycker om mina bilder och funderar på att boka mig som fotograf. 

 

Jag fotar främst bröllop - det brukar bli runt tio stycken per säsong. Emellanåt fotar jag också söta bebisar, vackra gravidmagar, dop och företag. Och en hel del annat! Min kamera är min käraste ägodel och är med på det mesta.

 

Till vardags arbetar jag som mellanstadielärare - det funkar väldigt bra att kombinera med jobbuppdrag eftersom jag är ledig på lov och högtider. Och helger! Jag tror också att min pedagogiska utbildning gör att barnfotograferingar fortlöper extra smidigt... i alla fall ibland!

 

Jag bor i Onsala, strax söder om Göteborg tillsammans med min man och våra två flickor - och vår lilla hund Olle.

 

På somrarna tillbringar vi lediga stunder i Dalarna hos mina svärföräldrar, jag brukar kombinera det med fotograferingar så mycket som möjligt - inte mycket slår den magiska naturen!

 

Som fotograf är jag lugn, effektiv och flexibel. Jag brukar strunta i flamsiga pajasbilder utan fokuserar på att dokumentera känslor och stunden som den är. 

 

Jag har fotat många bröllop genom åren och är gärna med er genom hela processen, från grovplanering till smådetaljer som om man ska välja såpbubblor eller ris på kyrktrappan. Under er stora dag har jag koll på läget och hjälper till där jag behövs mellan varven - jag är bra på att småprata med blyga kusiner eller hämta ett glas vatten till farmor. 

 

När du väljer mig som fotograf spelar det ingen roll om du är supermodell eller nybörjare framför kameran - jag guidar tryggt och säkert, och väljer klassiska, naturliga poser och konstellationer.

bottom of page